StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Суддя Танців з зірками вшанував пам'ять Григорія Чапкіса після початку нового сезону шоу

8 вересня 2021, 13:21оновлено 8 вересня 2021, 14:46
Українсько-американський танцюрист Макс Чмерковський вшанував пам'ять Григорія Чапкіса, чиє місце прийняв на шоу Танці з зірками з 2021 року.
Макс Чмерковський
Макс Чмерковський / instagram.com/maksimc/

Танцюрист суддя шоу Танці з зірками Макс Чмерковський зворушливо заговорив про Григорія Чапкіса, який довгий час стояв біля витоків шоу і до останнього для нього сезону в 2020 році.

Макс Чмерковський у своєму Instagram зізнався, що дуже гордий зайняти місце судді в українському шоу, і підкреслив, що на Григорія Чапкіса варто усім рівнятися.

"Я відчуваю гордість. Цієї осені я повернувся на батьківщину, щоб бути причетним до грандіозного шоу, Танці з Зірками! Величезна подяка 1+1 і всім організаторам. Те, що ви робите - це просто ВАУ навіть на міжнародному рівні! Відчуваю особливу гордість, що сьогодні сиджу в кріслі легендарної зірки. Григорій Чапкіс - приклад, на який варто рівнятися. Він залишив слід у цьому шоу a Це шоу надавало йому сил. У них був особливий зв'язок. Світла пам'ять Вам. Я гордий бути тут! Я гордий працювати з такими людьми! Я гордий бути членом журі в цьому шоу!", - розповів Чмерковський.

відео дня
Макс Чмерковський
Макс Чмерковський / instagram.com/maksimc/

У коментарях його підтримали як колеги і творці шоу, так і фанати - з США і з України, оскільки, текст Чмерковський написав російською та англійською мовами, хоча англомовних відгуків набагато більше.

Раніше танцівниця Ілона Гвоздьова обурено зазначила, що у першому випуску Танців з зірками навіть не згадали про Чапкіса, хоча в анонсах говорили, що новий сезон буде пам'яті Григорія Чапкіса.

Нагадаємо, Григорій Чапкіс помер на 91 - му році життя влітку 2021 року.

Син Чапкіса назвав причину його смерті. Танцюрист тяжко хворів на запалення легенів з кінця Танців з зірками 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти