StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Всіх розірве": Ірина Горова розповіла про стосунки з Потапом після розлучення

7 червня 2021, 11:46оновлено 7 червня 2021, 13:58
Музичний продюсер і одна з творців Mozgi Entertainment Ірина Горова розповіла, як їй працювати з Потапом після розлучення.
Ірина Горова
Ірина Горова / instagram.com/gorovaya_irina

Нещодавно відбулася прем'єра документального фільму Діми Монатіка "Вечно танцующий человек", і на ній були присутні багато зірок з українського шоу бізнесу.

Продюсер Ірина Горова на червоній доріжці погодилася поспілкуватися з журналістами, і в інтерв'ю для ютуб-каналу Dorotye розповіла про співпрацю з Потапом.

Вона згадала про те, що було до того, як до Олексія прийшла популярність, і ким він тоді підробляв, а також відверто розповіла про їхні взаємини після розлучення та ставлення до його творчості.

"Досі працюємо разом, підтримуємо один одного. Це творчий союз, його неможливо розірвати, тому що я шалено в нього вірю, мені дуже подобається все, що він робить. У нього виходить новий альбом, який, мені здається всіх розірве", - сказала Горова

Вона зізналася, що відразу після розлучення не все було гладко, але зараз їй дійсно подобається, що робить Потап.

"Сказати, що я, так, відразу і він відразу, і ми розійшлися і: "Ну клас, будемо дружити", - звичайно ні. Проте. Творчі люди - вони Інші. Можна розлюбити, можна не так надихатися, але коли він приносить трек, і коли я дивлюся на нього в кадрі, і він грає як професійний актор, хто за мною спостерігає, він бачить що це непідробно. Мені дійсно супер подобається, що він робить", - пояснила Ірина.читайте такожМішель Андраде зізналася, скільки їй платить Потап за концерти і пісні

Відзначимо, що Ірина Горова і Потап були одружені близько 14 років. У них є 12-річний син Андрій, який живе з матір'ю і старшою сестрою Наталією.

Нагадаємо, що 2019-го року Потап одружився на своїй партнерці Насті Каменських. Сама Каменських нещодавно також розповіла, які у неї стосунки з Іриною Горовою та сином Потапа.

У 2020 році Потап разом з Настею Каменських стали тренерами шоу Голос країни 10. Для нього це був вже не перший тренерський рік, а ось Настя Каменських дебютувала в шоу.

Переглянути онлайн всі випуски проекту Голос країни можна на сайті 1plu1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти