Зірка "Сватів" радіє, що в Росії більше не буде зарубіжного кіно

Актор "Сватів" радий відходу зарубіжного кіно / УНІАН

Він продовжує зберігати мовчання щодо війни в Україні.

Актор Федір Добронравов, який мовчить про звіряче російське вторгнення в Україну, заявив, що радий відходу зарубіжного кіно з російського ринку.

Як повідомляє Yakutsk.ru, за словами Добронравова, закриття кінотеатрів через великі збитки не зможе перешкодити хорошому кіно прорватися до глядача. "Неможливо заховати хороше кіно. Я щасливий, що російському кінематографу дали такий шанс», — підкреслив артист.

Він також додав, що за останні 20 років вітчизняний кінематограф був сильно задавлений зарубіжним кіно."При цьому в російських картинах завжди було більше душі і чистоти, а в західних — технологій", - зазначає актор особливу душевність і чуйність російського народу, який гвалтує 6-місячних дітей в Україні.

Читати такожАктриса "Сватів" розповіла, як відреагували її колеги на напад Росії на Україну

«Я сподіваюся, що ситуація, що склалася, стане поштовхом для сплеску нашого кінематографа. Худа без добра не буває", - вважає Добронравов, натякаючи, що війна таки веде"до добра".

Нагадаємо, раніше кінокомпанія Bazelevs розкрила в Telegram-каналі імена кількох акторів, дооторі з'являться в новому фільмі російської новорічної франшизи"Ялинки".

Новини заразКонтакти