"Ти не офіцер": українського ведучого не взяли в армію

Олександр Педан / Скріншот

Телеведучий розповів, як сильно хотів виконати свій громадянський обов'язок.

Український ведучий Олександр Педан в програмі у Слави Дьоміна розповів про те, чому він не пішов служити в ЗСУ.

За словами ведучого, він, насправді, стоїть на тимчасовому обліку в Хмельницькому.

"Вони мене знають. І вони мені відразу сказали: "Дивись, ти не офіцер запасу, у тебе немає ніякого досвіду, військової кафедри. Ти нам тут хіба що водієм або окопи копати". Вони мені відверто заявили: "ти зараз багато робиш і це важливіше. Якщо потрібно буде, є контакти, ти знаходишся на місці і ми тебе знайдемо", – розповів Педан.

Читати такожПедан жорстко звернувся до Єфросиніної та Полякової за російську мову

За його словами, він хотів би служити "в арте". "В артилерії. Піхоті зараз дуже важко. Уяви, хлопці і дівчата сидять в окопах, і як би вони не хотіли, вони не можуть стріляти в орків, тому що відстань не дозволяє. При цьому їх поливають мінами, бомбами. Але якщо вони звідти підуть, то туди прийдуть орки. Тобто вони повинні залишатися там", - говорить Педан.

Нагадаємо, український телеведучий Олександр Педан звернувся до ведучої Маші Єфросиніної та співачки Ольги Полякової, яким "складно вивчити рідну українську мову".

Як повідомив він в інтерв'ю на телеканалі ICTV, він не розуміє, як можна вивчити англійську, але не знати своєї рідної мови. "Тут у мене щось не сходиться. Питання в чому? Важко?! Так, важко. А нам не важко зараз буде відбудовувати, воювати? Ця трансформація України в Україну нарешті відбувається. Вона складна, так не буває, що легко... Це ваш складний крок, який дуже важливий для України" - запитує він.

Новини заразКонтакти