"Темношкіра Русалонька" Холлі Бейлі з'явилася на червоній доріжці в зухвалій "голій" сукні

Холлі Бейлі в голій сукні прийшла на червону доріжку / instagram.com/hallebailey

Стрази, виріз і природна харизма артистки створили по-справжньому гримучу суміш.

Висхідна зірка Голлівуду, п'ятикратна номінантка на Греммі, співачка і акторка Холлі Бейлі тільки починає свій творчий шлях. Однак багато чого вона в свої 22 роки вже встигла досягти.

Артистці пророкують запаморочливу кар'єру, а громадськість з нетерпінням чекає виходу в 2023 році фільму про Маленьку Русалоньку, де Бейлі дісталася роль Аріель.

Крім того, що Холлі стане першою темношкірою актрисою, яка втілила цей образ на екрані, молода дівчина вже привертає до себе увагу любов'ю до відвертих нарядів.

Нещодавно Русалочка з'явилася на червоній доріжці в шикарній чорній сукні, обшитій великими стразами. Однак відмінною рисою вбрання Бейлі був фантастичної пікантності виріз на цьому самому платті - він починається від горловини, і закінчується трохи нижче пупка. При цьому відкритими залишаються спина і плечі артистки. Півкола грудей і міцний прес Холлі виявилися в ідеальному обрамленні цього шедевра дизайнерського мистецтва.

Холлі Бейлі в голій сукні прийшла на червону доріжку / instagram.com/hallebailey

Раніше українська співачка, акторка і дизайнерка Надія Мейхер побалувала шанувальників пікантним образом, і випадково засвітила пишні сідниці без трусиків.

Також Злата Мітчелл, 16-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, продовжує епатувати публіку відвертими фотографіями в кричущій міні-спідниці.

Інші новини:

Новини заразКонтакти