По зальоту? Блогерці Стужук зробили пропозицію в Парижі

Стужук / Instagram

Блогерша продовжує мовчати про війну в Україні і "пиляти контент" на дружню їй російську аудиторію.

Українська блогерка Софія Стужук, яка з початку нападу Росії на Україну не відкрила свій рот і жодного слова не сказала про те, що Росія влаштувала геноцид для українців, судячи з усього, виходить заміж.

Пропозицію на тлі Ейфелевої вежі в Парижі їй зробив її бойфренд-латиш, до якого вона поїхала після 24 лютого і знімає з ним величезний будинок. Втім, пропозиції руки і серця, як завжди постановочна, як і все життя блогерши, яка 24/7 пиляє контент, передували дивні натяки "голуба миру" Стужук.

Вона виклала відео з кабінету УЗД, де на екрані чітко було видно дитину. "Прийшла перевірити нирки", - написала Стужук, яка виховує трьох дітей від блогера і фітнес-інструктора Дмитра Стужука, який помер від коронавірусу.

Вона також весь час показує свій кругленький живіт, натякаючи на вагітність, але описуючи всі симптоми, як "здуття" або інші дурниці, розраховуючи на свою російську і, судячи з усього, не дуже розумну аудиторію.

Відзначимо, що зі знайомства пари не пройшов ще й рік і настільки швидку пропозицію істеричній і емоційно не стабільній Стужук зробили, швидше за все, через вагітність.

Нагадаємо, раніше багатодітна мати Стужук потрапила в зписок блогерів, яких потрібно заборонити в Україні.

Софія Стужук, яка не раз висловлювала свою НЕ українську позицію про війну, а також маючи 5-ти мільйонну аудиторію, мовчала про початок військового вторгнення в Росії, знайшла причину початку війни.

Маючи антивакцинаторські погляди, незважаючи на смерть її чоловіка від коронавірусу, Стужук розгадала таємний задум вакцинаційної кампанії. За її словами, виявляється прийнятий законопроект "про систему громадського здоров'я" і є "справжньою причиною війни".

Закон, зокрема, передбачає, зокрема розширення повноваження Центру громадського здоров'я за рахунок функцій з реагування на біологічні загрози, а також створення мережі регіональних центрів з контролю і профілактики захворювань.

Новини заразКонтакти