Наталя Могилевська похвалилася пишними формами в тонкій нічній сорочці

Наталя Могилевська показала фігуру в мереживній нічній сорочці / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Співачка в мереживному домашньому вбранні розповіла про важливе рішення.

Співачка, композитор, продюсер і Народна артистка України Наталія Могилевська вирішила одним махом спростувати всі плітки про її вагітність вельми оригінальним способом.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео, для якого позує у витонченій нічній сорочці з мереживним ліфом і поясом. Тонка матерія плавно обволікає вигини співачки, підкреслюючи відсутність живота.

Проте, з властивою їй самоіронією, Могилевська підтвердила, що те, що шанувальники 47-річної співачки приймали за вагітність, лише кілька зайвих кілограмів, набраних нею під час війни через стрес.

"Почитала усі ваші коментарі до попереднього фото. Вирішила проблему. Я просто поки не буду їсти", - пожартувала над собою артистка.

Втім, шанувальники запевняють Наталю - вона прекрасна в будь-якій формі, масі і вбранні. Тому не варто виснажувати себе голодуваннями і дієтами:

"Могилевська не має бути як рентгенівський знімок, у цьому вся Могилевська ❤️".

"Їж. Радій життю. І скажи всім що ти не вагітна. Хай відстануть від тебе.❤️так нібі всі мають бути сухостоями".

"Наташа, нікого не слухайте! Ви гарна в будь якій формі!!!!"

"Насправді Ви - чарівна, любіть собі завжди ❤️❤️❤️"

"Наталочка, забийте на всіх і все... Ви гарна, ніжна, талановита і крапка".

Раніше спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Кличко заінтригувала шанувальників оголеним кадром прямо з власного ліжка.

Також "Чорна пантера" і головна скандалістка світу моди, 52-річна Наомі Кемпбелл, прикрасила своїм тілом обкладинку відомого глянцю, для якого позувала в трусах і топлес.

Інші новини:

Новини заразКонтакти