Мілла Йовович показала пікантне селфі з подружнього ліжка

Мілла Йовович показала себе в ліжку після побачення з Полом Андерсоном / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

48-річна зірка насолоджується самотністю в суспільстві гаряче коханого чоловіка.

Популярна модель і акторка Мілла Йовович, як мама трьох дітей, знає справжню ціну рідкісним хвилинам спокою. Коли їй вдається їх отримати, вона витрачає їх на спілкування з чоловіком, режисером Полом Андерсоном.

Нещодавно у своєму блозі в Instagram Йовович похвалилася, що саме такий щасливий випадок їй з чоловіком і представився - вони не просто змогли провести час разом, а навіть сходили на романтичне побачення.

"Коли зірки та місяць збіглися, щоб мама і тато могли влаштувати вечір побачень", - написала Мілла, одягнена лише в ковдру в темряві їх з Полом спальні. Пікантне селфі додавалося.

Мілла Йовович і Пол Андерсон одружилися в 2009 році після семи років стосунків. Разом вони виховують трьох спільних доньок - Евер Габо Андерсон (2007), Дешілл Іден Йовович-Андерсон (2015) та Ошин Ларк Елліот Йовович-Андерсон (2020).

Для Йовович це третій шлюб: в 1992 році вона один місяць одружена з актором Шоном Ендрюсом, в 1997-1999 роках - з режисером Люком Бессоном.

Мілла Йовович показала себе в ліжку після побачення з Полом Андерсоном / instagram.com/millajovovich

Хто така Мілла Йовович?

Мілла Йоввович - американська акторка, модель, музикант. У модельному бізнесі з 9 років, в кіно - з 13. Найбільшу популярність їй принесли ролі у фільмах "П'ятий елемент", "Під кайфом і в сум'ятті", "Жанна д'Арк" і в серії фільмів "Оселя зла". У дев'яностих випустила два студійних рок-альбоми.

Раніше зірка "Зоряних воєн" Марк Хемілл дотепно втер носа дипломатам РФ, які спробували в пропагандистських цілях маніпулювати шанувальниками легендарної кіносаги.

Також 55-річна Дженніфер Еністон спровокувала чутки про заручини. "Рейчел Грін" з'явилася на червону доріжку вручення премій Гільдії кіноакторів США (SAG Awards) з величезним діамантом на безіменному пальці.

Інші новини:

Новини заразКонтакти