Катю Пушкарьову не впізнати: як змінилася актриса

Неллі Уварова / фото: vk.com

Неллі Уварова з'явилася в образі яскравої блондинки, яку просто не впізнати.

Російська актриса Неллі Уварова, яка знялася в серіалі "Не родись красивою" і зіграла "сіру мишу" Катю Пушкарьову, здивувала своїх шанувальників новим сексі-образом.

Актриса, яка досить довгий час не з'являлася на публіці, буде грати в продовженні якогось російського серіалу. На кадрах нового кінопродукту, актриса знялася в образі блондинки. Варто сказати, що актрису складно впізнати в новому образі.

"Це далекий від мене, але дуже манкий образ», — прокоментувала сама актриса, яку цитує телеграм-канал "Звездач".

Нагадаємо, раніше російська актриса Олеся Железняк, яка в день народження російського кривавого терориста Путіна, що вбиває українців, зізнавалася йому в любові, несподівано висловилася щодо української актриси і колеги по серіалу "Свати" Анни Кошмал.

Так, Железняк продовжує ідентифікувати себе з українцями. Вона як і раніше вважає, що "все одно, ми єдине", пише Woman.ru.

Железняк також додає, що " любов (до росіян - авт.) нікуди не поділася, а просто стала менше". "І я думаю, що все стане на свої місця. І мені здається, нікуди не дівається любов. Вона може ставати менше, напевно. Я думаю, що все одно ці випробування, вони нам всім послані для чогось. І я думаю, що в цій ситуації найголовніше не озлобитися. Не впасти в лють, в агресію, жорстокість, в бажання вбити, знищити, а шукати, триматися за якісь речі, за прості",-роз'яснила свою позицію зірка, в той час, як її улюблений президент, яким вона впивається, вбиває українських дітей, а його дикі солдати гвалтують жінок.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти