"Господи, вгамуйте ботокс!": Настя Приходько закликала позбавити Лорак та Лободу громадянства

Настя Приходько закликала позбавити опальних Лорак і Лободу громадянства / Колаж

Співачка вважає їх "зрадницями Батьківщині".

Українська співачка Настя Приходько розкритикувала колег по цеху, співачок Світлану Лободу та Ані Лорак, за злочинне замовчування трагічної війни на Україні, яку розв'язала РФ.

Лорак і Лободі закидають, що вони довгий час будували кар'єру в Росії, через що, очевидно, стали забувати своє українське коріння. Їх бездіяльність прирівнюють до прямого сприяння країні-агресору.

Настя Приходько на своїй сторінці в Facebook бурхливо відреагувала на зраду співвітчизниць.

Так, коментуючи новину про те, що Ані Лорак позбавили зірки на Алеї Слави у рідних Чернівцях, Приходько запропонувала піти далі, і залишити Кароліну без українського громадянства: "А чого тільки зірочку? А позбавити звання? А впаяти за зраду батьківщині? Я б ще й громадянства позбавила... воно ж потім спливе з українськими піснями і буде розповідати, як вона любить Україну! Згадаєте потім... Дійте вже зараз, зараз саме той час, коли треба все розставити по місцях".

За мовчання катком критики Приходько "проїхалась" і по Лободі - співачку обурило, що та більше розповіла про блокування в Instagram, ніж про війну на Батьківщині: "Постій куди ти муЗчина, залиш хоча б своє Ламборджині". Господи, вгамуйте ботокс!!!! Він почав у неї мігрувати в мозок! Цих [блін - неценз.] треба моментально відрізати від України! Ні одна, ні друга, ні навіть третя не сказали що відбувається у нас в країні! А у нас війна! Війна, моя "дорога".

Читати також"Це нацизм 21-го століття": Вакарчук розповів білорусам правду про жорстокість російських окупантів

Раніше Катя Осадча та Леся Нікітюк розкритикували Марув за інтерв'ю в російському виданні, і запропонували їй відмовитися від українського громадянства.

Інші новини:

Новини заразКонтакти