"Голодранці винесли навіть труси": Ніна Матвієнко розповіла, як окупанти обчистили квартиру в Бучі

Ніна Матвієнко / ТСН

За словами Матвієнка, до війни вона готова не була, тому те, що сталося 24 лютого, її неабияк обурило.

Народна артистка України Ніна Матвієнко розповіла, що російські окупанти пограбували квартиру її сестри в Бучі. За її словами, житло було тільки недавно придбано і в нього було вкладено багато часу і грошей.

В інтерв'ю для програми Зірковий шлях Матвієнко зізналася, що після цього все, що пов'язано з РФ, для неї загинуло і не існує.

За її словами, до війни готова не була, тому те, що сталося 24 лютого, її неабияк обурило.

"Я була здивована тим, що це сталося так швидко і вночі, як фашисти, як справжні бандити, злодії, лиходії... а воно так і є! І що вони мололи всі ці роки? Як могли розповідати, що ми брати і сестри? За що все це? За що нас вбивати, ґвалтувати цих молодих дівчат?",- емоційно сказала співачка.

Ніна Матвієнко додала, що квартиру її сестри, в який було вкладено багато ресурсів, розбили і обікрали.

"У моєї сестри в Бучі розвалили будинок. Вона тільки купила квартиру, все вклала туди. А ця банда "кадировська" все повиносила з дому – до трусів повиносила. Голодранці! Я ще такого убозтва не бачила. Це звірина, душогуби, це сарана, яка сьогодні знищує все живе", - сказала артистка.

Як раніше повідомляли, окупанти розбомбили будинок Олександра Усика в Київській області. Катерина Усик показала, що накоїли російські війська.

Читайте також:

Новини заразКонтакти