Головна фанатка Олега Винника показала, як співак виглядає зараз

Як зараз виглядає Олег Винник / колаж: Главред, фото: instagram.com/olegg.vynnyk

У кадрі виконавець "Ніно" та "Вовчиці" постав перед прихильницями свіжим і усміхненим.

До початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник вважався топовим артистом - активно гастролював, брав участь у різних телепроєктах як учасник і наставник, тощо. Після 24 лютого 2022 року співак виїхав з України, і чи не єдиним його зв'язком із прихильниками стала Валерія Барон - голова офіційного фан-клубу артиста, а також директор благодійного фонду Винника "Вовчиця".

У своєму блозі в Instagram Барон час від часу публікує рідкісні кадри зі співаком. Так нещодавно вона зізналася, що свій День народження їй вдалося відзначити в Німеччині і навіть зустрітися з кумиром. Фотозвіт вона виклала в Мережу.

"Дякую, Всесвіте, за моє явлення в цей день!!! Дякую, мій Новий рік!" - підписала знімок Валерія. У кадрі вона позує на тлі берлінського Theater des Westens разом зі щасливо усміхненим Олегом Винником.

Варто відзначити, що коментарі до знімка Барон приховала. Армія прихильниць Винника продовжує підтримувати кумира навіть всупереч його від'їзду, і чекає відновлення кар'єри артиста з нетерпінням. Втім, є багато і таких, хто критикує співака за від'їзд і мовчання.

Як зараз виглядає Олег Винник / instagram.com/valery_baron

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну та обірвав зв'язок з шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктовано неназваною хворобою.

Раніше в ЗМІ просочилася інформація, що Олег Винник через безгрошів'я готується до європейського туру "для біженок-вовчиць" - накопичене в Україні стрімко тане.

У Олега Винника жорстко прокоментували чутки про повернення артиста на сцену. Його представник спростував новину про відновлення концертної діяльності з метою поправити матеріальне становище співака.

Інші новини:

Новини заразКонтакти