"Для повного щастя": Влад Яма з дружиною зізналися, на яку мрію їм не вистачає грошей

Влад Яма з дружиною Ліліаною / instagram.com/vladyama_official

Також іменитий український хореограф поділився, скільки коштів на місяць потрібно його сім’ї для комфортного життя.

39-річний Влад Яма – один з найпопулярніших танцівників країни. Він бере участь у багатьох рейтингових проєктів, за які отримує космічні гонорари. Втім, шоу-мен досі не заробив на найбільшу мрію сім'ї – будинок в Маямі.

Так, хореограф та його кохана зізналися в програмі "29 питань від Люкс ФМ", що попри квартиру в столиці та розкішний заміський будинок, пара мріє про житло на березі океану, куди можна було б приїжджати взимку.

За словами хореографа, їх з дружиною мрія коштує від 600 до 800 тисяч доларів. Таку шалену суму вони поки не зібрали. Щоправда, ведучий Слава Дьомін зауважив, що квартири в Маямі коштують значно дешевше – від 100 тисяч доларів. "За сотку в Маямі? Це Бровари, ти переплутав", – з гумором відреагував Влад Яма.

Він також додав, що для комфортного життя в Україні їм з коханою Ліліаною та сином Леоном треба 10 тисяч доларів на місяць. А ще краще – 20

"Щоб на все вистачало і не боятися за своє життя", – розповів Яма.

Влад Яма з дружиною в Майамі / instagram.com/liliya_yama

Раніше Главред писав, що Джамала та Влада Яма посварилися на "Танцях з зірками". Так, у третьому ефіріДжамала виконувала хайтарму – кримськотатарський танець. Хореограф тоді прокоментував її виступ як "не найскладніший номер", проте зазначив, що вона з ним впоралася добре.

Джамала тоді відповіла, що не погоджується з коментарем Влада Ями. За її словами, вона з партнером пішла далі, танцювала самостійно, без дотиків з Антоном. Проте суддя проєкт не оцінив її різкі слова. Суддя і учасниця шоу спробували досягти взаєморозуміння в соціальній мережі.

Новини заразКонтакти