Гарячий Макрон показав накачане тіло в залі: мережа вибухнула мемами

Еммануель Макрон порадував шанувальників фото / Колаж Главред, фото soazigdelamoissonniere

Українці смішно прокоментували фото французького президента.

Президент Франції Еммануель Макрон, який днями зробив нову заяву щодо відправки військ НАТО в Україну, порадував своїх виборців неофіційними фото.

На сторінці в Instagram, французький фотограф, який фотографує президента, показав, як Макрон тренується в спортивному залі, а також як той пограв своїми м'язами. На фото, Макрон одягнув обтягуючу футболку, яка красиво підкреслила атлетичне тіло глави держави.

Схоже, що Макрон займався боксом. Підписники на сторінці фотографа жартували щодо особистості, яку уявляє собі Макрон, коли бореться з боксерською грушею.

Українці, традиційно, відреагували дотепними мемами та коментарями.

Українці тролять Макрона / Скріншот Twitter
"Ти не ти, коли голодний" / Скриншот Twitter
Українці тролять
Макрона / Скриншот Twitter

Ну і на "закуску":

Українці тролять
Макрона / Скриншот Twitter

Заяви Макрона про відправлення військ в Україну

Під час українського саміту в Парижі французький президент Еммануель Макрон не виключив відправку військових країн Заходу в Україну.

"Ми зробимо все необхідне, щоб Росія не виграла цю війну. Для досягнення цієї мети можливо все", - заявив Макрон.

Риторика Макрона щодо війни в Україні різко змінилася

Французький лідер Еммануель Макрон ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну займав досить "миролюбну" позицію щодо Москви, весь час закликаючи сторони до "діалогу".

Ба більше, Макрон наполягав, що Путіну в цій війні слід "зберегти обличчя", натякаючи на територіальні поступки країні-агресору, що відверто не подобалося ні Києву, ні західним союзникам.

Але після виснаження у ЗСУ ресурсів (техніки і боєприпасів) через скорочення допомоги США Макрон зайняв "войовничу позицію" - першим у НАТО заговорив про введення в Україну військ Альянсу.

Серед причин, що спонукали Макрона піти на такий крок, експерти називають зростаючий тиск на Францію з приводу недостатньої допомоги Україні з боку США і Німеччини.

Пізніше Макрон сказав, що Париж може відправити свої війська в Україну вже в найближчий рік. Зокрема, військових планують відправити в Одесу.

Колишній посол США в НАТО Іво Даалдер заявив, що французький Генштаб звернувся до своїх колег із НАТО з листом щодо формування коаліції з відправки в Україну військ ще за кілька тижнів до відповідної пропозиції Еммануеля Макрона. Пропозиція начальника штабу оборони Франції генерала Тьєррі Буркхарда, як зазначає Даалдер, включала укомплектування оборонних систем, навчання сил в Україні, початок кібероперацій і пропозицію допомоги в розмінуванні.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти