StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З'явилася інформація про стан Заворотнюк після лікування раку

14 липня 2021, 14:35оновлено 14 липня 2021, 15:12
У Анастасії Заворотнюк від хіміотерапії пошкоджені всі внутрішні органи.
З'явилася інформація про стан Заворотнюк після лікування раку
Анастасія Заворотнюк / Facebook

Російська актриса Анастасія Заворотнюк два роки лікує онокологію - у неї був рак мозку, і вона пройшла через кілька операцій. У мережі була справжня буря, так як дівчина буквально боролася за життя. Але потім родичі різко припинили спілкування з пресою, і про стан Заворотнюк майже нічого не відомо.

Як повідомляє КП.РП з посиланням на колишнього актора, режисера Анатолій Демидова, пише, що Анастасія Заворотнюк сильно постраждала через лікування раку голови.

Демидов, який від спільних знайомих знає про стан актриси, повідомив, що вона пересувається на візку, за нею доглядають 24/7, і вона лікує всі органи, які постраждали від хіміотерапії.

відео дня

"Вона сильно поправилася, але знайомі, які вже бачили її в такому стані, звикли до її нинішньої ваги. І вона теж до себе такою звикає. Самостійно пересуватися їй поки складно. На жаль, тривале лікування, а була і хіміотерапія, і гормональна терапія, позначилося на внутрішніх органах Анастасії. Постраждали серце, печінка, нирки. Є ускладнення. У зв'язку з цим проводиться додаткове лікування", - цитує видання артиста.читайте також"Вирізали шматок мозку": лікарі відреагували на нове інтерв'ю Анастасії Заворотнюк

Також він повідомив, що у Заворотнюк труднощі з мовою і руховою функцією а також пам'яттю.

"Права рука частково знерухомлена ще з минулого року, але масажі роблять свою справу, і відновлення йде. Лікарі розповідають, що з таким діагнозом (гліобластома) люди живуть мало, але випадок Анастасії, як бачиться, виняток", - додав він.

Нагадаємо, 13 вересня 2019 року з'явилася інформація про те, що у Анастасії Заворотнюк важка форма онкології і набряк мозку - її поклали в реанімацію і готують до операції.

Після цього з'явилася інформація, що Заворотнюк вводили в кому, вона страждала від паралічу, і що її перевели в іншу клініку для реабілітації.

Після цього через пару місяців сплив факт, що Заворотнюк зникла з лікарні, де проходила лікування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти