StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап зробив синові на 13-річчя недитячий подарунок, про який мріє кожен підліток

23 вересня 2021, 18:01
Станом на 23 вересня 1 біткоїн коштує понад 1 мільйон гривень.
Потап з сином
Потап з сином / instagram.com/realpotap

Український репер і продюсер Олексій Потапенко, він же Потап, підготував для свого сина від Ірини Горової недитячий подарунок. 13-річний хлопчик отримав на свій день народження криптогаманець з біткоїнами. На сьогодні 1 біткоїн коштує понад 1 млн гривень.

Колишня дружина співака в інтерв'ю "Зірковому шляху" розповіла про подарунок для сина з посмішкою. За словами Горової, син давно хотів біткоїни. Хлопчик не говорив, що йому дарувати на день народження, проте Потап має з ним свої "чоловічі таємниці".

"Він хоче біткоїни купити, у нього вже свої плани, іншого покоління. І це так прикольно. Папа, здається, повинен був подарувати ось цей гаманець, біткоїни, їх якусь частину", – зізналася Горова.

відео дня

Сам Потап не коментував недитячий подарунок для сина. Якщо він дійсно купив синові біткоїни, то співак зробив таким чином велику інвестицію в майбутнє дитини. Як відомо, з початку року криптовалюта виросла в ціні в чотири рази, тому електронний гаманець з біткоїнами легко може стати квитком в безбідне життя для хлопчика.

Ірина Горова і Потап – що відомо

Ірина Горова та Олексій Потапенко були у шлюбі 13 років – з 1999 по 2014 рік. Їх загальному синові Андрію вже виповнилося 13 років, він народився у 2008 році.

Про розлучення Горової і Потапа стало відомо у 2016 році, проте насправді вони розійшлися ще за два роки до цього. Співак і його колишня дружина зберегли дружні стосунки. Вона зізналася, що відразу після розлучення не все було гладко, але зараз їй дійсно подобатися, що робить Потап.

Нагадаємо, що 2019-го року Потап одружився зі своєю партнеркою Настею Каменських. Сама Каменських нещодавно також розповіла, які у неї стосунки з Іриною Горовою та сином Потапа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти