StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Новий суддя Танців з зірками прилетів до Києва і назвав свої критерії оцінки зірок

2 вересня 2021, 17:48
Макс Чмерковський повернувся в Україну після відльоту в 1994 році, щоб стати суддею шоу Танці з зірками 2021.
Макс Чмерковський
Макс Чмерковський / 1 + 1 прес-служба

Вже 5 вересня о 21:00 відбудеться прем'єра нового сезону головного танцювального шоу Танці з зірками. 1 вересня в Україну прилетів чемпіон світу з латиноамериканських танців і переможець американських Танців з зіркамиМакс Чмерковський, який став суддею п'ятого сезону шоу в Україні. Наступного дня після прильоту він відвідав шоу Сніданок з 1+1 і розповів про підготовку до суддівства, свої принципи оцінювання танців учасників і про Останній візит в Україну.

"Ми переїхали в Америку в 1994 році. Відтоді в Україну я повертався кілька разів, але не на довгий час. Тому зараз я вдячний телеканалу 1+1 за те, що запросили мене в новий сезон Танці з зірками і дали можливість повернутися на батьківщину. Я бачив Танці з зірками з усіх боків: як танцюрист, як запрошена зірка і тепер, як суддя шоу. У ролі судді я вперше. Я брав участь у 17 сезонах американських танців з 30 і віддав танцям більше 36 років життя, тому для мене дуже важливо, як танцює зірка, а не наскільки популярною вона є. Кожен учасник повинен довести, чому його ча-ча-ча або вальс заслуговує 9 балів, а не 8", - говорить Макс Чмерковський.читайте такожТанцюрист з шоу Танці з зірками отримав травму і прийшов на репетицію в гіпсі

Вже завтра танцюрист відвідає студію шоу Твій день.

відео дня

Танці з зірками 2021 - учасники

  1. співачка Джамала,
  2. учасник ТНМК Олег Фагот Михайлюта,
  3. солістка групи Kazka Олександра Зарицька,
  4. український актор Олексій Суровцев,
  5. гумористка Анастасія Оруджова,
  6. гуморист Іван Люленов,
  7. актор Костянтин Войтенко,
  8. співак Kadnay,
  9. співачка Євгенія Власова,
  10. олімпійська чемпіонка Ольга Харлан,
  11. актор Артур Логай,
  12. співачка Lida Lee,
  13. співак Melovin
  14. олімпійський призер Станіслав Горуна.

Українсько-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars Макс Чмерковський увійшов до суддівського складу разом з примою-балериною Катериною Кухар і хореографом і ведучим інфотейнмент шоу твій день Владом Ямою. Ведучим шоу став Юрій Горбунов.

Творці проекту заявили, що головним акцентом нового сезону стане атмосфера величного балу, в яку глядачів занурять яскраві постановки від креативного продюсера цього сезону Олени Коляденко і головного хореографа Олени Шоптенко. Вже скоро стане відомо, хто з танцюристів вийде на паркет в цьому сезоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти