StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських відверто розповіла про стосунки з сином Потапа і його колишньою

3 червня 2021, 17:47оновлено 3 червня 2021, 18:17
Настя Каменських розповіла, якого типу стосунки її пов'язують з Іриною Горовою.
Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських / instagram.com/realpotap

Українська співачка Настя Каменських стала дружиною Потапа в 2019 році. До цього вони приховували відносини, і точно навіть невідомо, коли вони почалися.

У новому відвертому інтерв'ю, яке вийшло на каналі DOROTYE, Каменських розповіла, які стосунки у неї налагодилися з сином Потапа Андрієм і його мамою Іриною Горовою.

"У нас немає ніяких відносин", — коротко відповіла вона на питання про відносини з співвласницею Mozgi Entertainment.

Проте, у Насті та Андрія стосунки склалися чудово.

"Він дуже творчий хлопчик, дуже схожий на Льошу. Такий, теж, творить. У нас в будинку є окрема, студія. І міні кінотеатр. І, звичайно, на цьому кінотеатрі прекрасно можна грати у відеоігри. І там кожні вихідні рубаються Льоша зі своїм сином. У нас прекрасні відносини, ми бачимося. Він приїжджає до нас в гості постійно, з ночівлею. Льоша дуже багато приділяє часу, це теж дуже важливо. Мій Льоша дуже класний приклад для наслідування як чоловіка", - розповіла Настя.

Також співачка пояснила, як проходять її скандали з Потапом.

"Не конфлікти, напевно суперечки. Наші відносини почалися з лайки. Ми так лаялися, що такого не було ні з ким. Нас навіть селили в різні готелі, це була ненависть. Конфлікти для мене - дуже гостре і важке слово. У нас може бути суперечка легка. Я дуже емоційна, а Льоша перетворюється на воду, яка гасить все це. У нас був період, коли ми притиралися, і ми прийняли рішення, що ми один одного поважаємо. І матюків у нас ніяких немає", - розповіла Каменських.

Нагадаємо, що до того, як почалися стосунки Потапа і Каменських, Олексій був 14 років одружений на Ірині Горовій, з якою створив Mozgi Entertainment. У неї вже була дочка від бізнесмена Юрія Горова Наталія, з Потапом у них син Андрій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти