StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Маскарад" на 1+1: фантастична Мавка зіграє на келихах з водою, а таємнича Кішка злетить під стелю знімального майданчика

24 вересня 2021, 16:00
Вже в суботу о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікуваний показ другого епізоду грандіозного шоу Маскарад, в якому зіркові команди змагаються за перемогу, а найбільш обговорювані публічні персони країни виступають у фантастичних образах.

Цього сезону суперзірки демонструють свої приховані таланти та вражають мисливців та телеглядачів яскравими номерами.

Сьогодні до студії інфотенмент шоу "Твій день" завітав зірковий мисливець з команди Ігоря Ласточкіна, співак Дантес, який поділився своїми враженнями від проєкту.

"У суботу ми разом з Надею дивилися прем’єрний випуск "Маскараду", і я дуже здивувався. Сидячи у кріслі мисливця і думаючи тільки про те, хто ховається у костюмі, я не помітив багатьох деталей постановок. Тому коли я дивися ці номери ще раз - це був справжній wow-ефект. поділився співак. – Мої друзі казали, що це дуже легко сидіти у кріслі та відгадувати. І дійсно, наприклад, багато людей одразу впізнали, що у Ведмедику Тедді ховається Михайло Поплавский, але коли він стоїть перед тобою на сцені, то у твоїй голові якась пустеля. Підказки часто тільки плутали мене. Можу сказати, що на телеглядачів чекає справжній шок. Ми з командою не могли повірити у те, що деякі зірки справді беруть участь і стоять зараз перед нами".

відео дня

Дантес розповів, що наступного епізоду ми побачимо виступи двох нових персонажів, одним із них буде Арлекін, який продемонструє дуже неочікуваний талант. Окрім того, співак розповів, чи важко працювати на проєкті в умовах суворої конфіденційності: "Вчора до нас із дружиною приїхала теща, яка намагалася дізнатися в мене, хто з зірок у якому костюмі ховається. Але я відповів їй, що не можу розповідати. Насправді на зйомках все чітко і регламентовано. До кожного з нас приставили стар-менеджера, без якого ми не можемо вільно пересуватись павільйоном. Якщо ми хочемо кудись відійти, то по рації стар-менеджер передає цю інформацію і ми чекаємо, поки охорона перевірить, чи нема ніде персонажа, якого ми не повинні побачити".

У другому епізоді Маскараду, який покажуть цієї суботи, глядачі побачать як вже знайомих героїв, так і нових персонажів. Вперше на сцену вийдуть пухнастий Бабай та винахідливий Арлекін. Відкриє вечір товариський Бабайка. За легендою шоу, Бабайка - це міфічна істота, якою батьки лякають малих та неслухняних дітей, але насправді він добрий та щирий персонаж. Казковий герой заспіває для глядачів, а його найближчі друзі - діти допоможуть зробити на сцені справжнє шоу.

"Як справжній Бабай я зміг розкачати цю сцену. По-перше, всі думають, що я якийсь страшний монстр, але насправді я добрий та "няшний" Бабайка. Люблю жартувати. Всі знають, що я можу добряче, "по-бабайськи" зачитати, але насправді я вмію співати так, як ніхто інший", - дав підказку Бабайка.

Хто саме ховається у затишному костюмі, телеглядачі зможуть відгадувати вже у суботу.

Вийде на сцену і грайлива Мавка, яка стала улюбленою героїнею зіркових команд та глядачів минулого епізоду.

За легендою шоу, Мавка - дочка лісу. Вона є втіленням щирості та волелюбності. Неймовірна мультиінструменталістка зіграє одразу на чотирьох інструментах відому на весь світ українську композицію "Щедрик". Підтримає казкову героїню хор маленьких дівчаток, які створять справжню атмосферу таїнства. Номер Мавки перенесе нас одразу у чотири пори року, а телеперсонаж зачарує грою на справжніх келихах з водою.

Не пройде вечір без таємничої Кішки, яка минулого епізоду показала складний акробатичний номер. Цього тижня сексуальна киця підніметься під купол знімального майданчика та продемонструє небезпечний номер із стрибками на батуті. За легендою шоу, Кішка - це мудра, грайлива, трішки хижа і безумовно сексуальна героїня. Вона з’явилася ще у ті давні і дикі часи, коли планета Земля була юною. Відтоді і дотепер Кішка – найулюбленіше створіння людей. В стародавньому Єгипті їх обожнювали в прямому значенні слова.

"Коти завжди приділяли мені багато уваги. Дарували ошийники з діамантами та запрошували у кращі рибні ресторани. Хоч я і з бідної родини, але їм не вдалося мене купити. Моєю головною мрією було мати багато пухнастих кошенят", - підказала зваблива Кішка.

Яка суперзірка ховається у фантастичному персонажі, можна буде відгадати вже незабаром.

Нагадаємо, "Маскарад" - це адаптація румунського формату "Mysteries in the spotlight".

Ведучим шоу став Тімур Мірошниченко.

За правилами шоу, змагаються за перемогу дві зіркові команди. Капітаном першої команди, яка минулого епізоду отримала перші 10 балів, став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали примадонна української музичної індустрії Ірина Білик і співак Дантес.

Кожного епізоду виступають п’ять загадкових героїв. Зірки беруть участь у "Ліпсінк батлі", який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези щодо зірок, прихованих у казкових образах. Переможця "Ліпсінк батлу" визначають глядачі в залі за допомогою спеціального голосування. За одного вірно розгаданого героя команди отримують по 10 балів. Кожного епізоду зіркові команди відкривають імена двох суперзірок у фантастичних костюмах. До інших трьох героїв наступного епізоду приєднаються ще двоє нових.

Минулої суботи зірки змогли вгадати, що у образі яскравого Папуги із Ріо приховується ведучий "Сніданку. Вихідний" Олександр Попов, а от що у Ведмедику Тедді ховається "співочий ректор" Михайло Поплавський команди не вгадали.

Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи на телеканалі "1+1" о 20:20.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти