StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ксенія Мішина показала апетитні форми в яскравому вбранні

21 липня 2021, 19:09
Ксенія Мішина показала в кращому ракурсі, що втратив її коханий.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua/

Українська актриса Ксенія Мішина не коментує свою заяву про розставання з найближчою людиною, в якій всі побачили Олександра Еллерта, але переможниця Танців з зірками і зірка Кріпосної залишає натяки на ситуацію, і продовжує вражати своєю красою всіх чоловіків в соцмережах.

Актриса показала в своєму Instagram новий яскравий костюм, який змусить шкодувати про втрату такої жінки будь-якого чоловіка на Землі.

Кенія Мішина позує в спідниці і кофтині яскраво-оранжевого кольору. Кофточка з запахом і ниточками відкриває її плоский животик і підкреслює струнку фігуру та бюст, а туга спідниця-олівець ідеально виділила її попу і стегна, коли Мішина нахилилася вперед під час фотосесії.

відео дня

"Все що Бог дав жінці не завжди очевидно навіть їй. Її сила ховається за її слабкістю. Іноді довіра розкривається болем, а любов часом народжується з холоду в серці. Але краса... - найпростіше, але і найбільша властивість жінки. Причому краса така багатогранна і є абсолютно в кожній. Головне - захотіти її побачити і підсвічувати своєю увагою, своєю турботою і насолодою", - поміркувала вона в підписі до своєї фотосесії.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua/

Нагадаємо, що до цього Ксенія Мішина в сторіз засвітила обручку від Олександра Еллерта, але потім "ненароком" показала манікюр, і на пальці колечка більше не було.

Олександр відписався від Ксенії, і зробив те, чого не було раніше під час їх сварок - видалив інформацію про те, що він з нею зустрічається з шапки профілю.

Ніхто з пари прямо не коментує, що між ними відбувається.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти