StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це нестерпно": директор МакЅим з лікарні звернулася до фанатів і ЗМІ

29 червня 2021, 15:04
Концертний директор співачки МакЅим Маргарита Соколова розповіла, що вона також потрапила в лікарню після своєї підопічної.
МакЅим
Директор МакЅим потрапила в лікарню після співачки / instagram.com/sokllovamargarita/

Співачка Максим 15 червня повідомила, що її госпіталізували з коронавірусом.

Через майже два тижні після госпіталізації з'явилася інформація про те, що співачка введена в штучну кому, а перед останніми вихідними її стан різко погіршився.

Представник МакЅим її директор Маргарита Соколова після декількох днів скандалів через" качки " про смерть співачки, звернулася в Instagram до шанувальників і журналістів. Вона поприсла "дати тиші" і пояснила, що і сама нах'одітся Зараз на лікуванні в лікарні.

відео дня

"Дорогі мої друзі, колеги читачі, "письменники", роззяви, співчуваючі, злісні спостерігачі. Прошу вас люди, включіть режим тиші! Це те що що зараз нам всім необхідно. Для мене написати цей текст зараз, це як пройти 30 км пішки без відпочинку. Хочу нагадати, що я потрапила в лікарню наступного дня після Марини. Я дуже слабка. Мені важко і фізично і морально", - каже жінка.читайте такожМакЅим у комі: у співачки виявили ще одну небезпечну недугу

Вона пояснила, що просто фізично не може відповісти усім.

"Я не можу всім відповісти і всім подякувати. Просто в силу обставин. Я хочу попросити шановні ЗМІ перестати мені дзвонити!!!!! Задавати питання. Навіть такі наприклад, "а як вам співчувають? Як висловлюють?" Люди…. На моєму телефоні кожні 3 секунди загоряється новий номер! Це нестерпно. Багато хто задає неприпустимі питання. Наш піар менеджер постачає вас всією інформацією, вона вся в доступі. Я спілкувалася з Мариною до обіду 18 червня. Рівно до того часу коли її занурили в сон. Вона була на позитиві. Ми одна одну підбадьорювали. Як тільки виберуся з хвороби, я відповім на ваші запитання", - поспілкувалася директор МакЅим.

Вона також натякнула, що її буквально "засипають" пропозиціями про "неофіційне" немедичне лікування, що не допомагає, але тільки злить.

"Не смійте дорікати мені в байдужості і пофігізмі, не смійте міркувати на ті теми які вам не дано знати. Жодна лікарня жодна реанімація тим більше в червоній зоні не візьме на себе відповідальність колоти пацієнта, годувати, підключати до інших приладів ,натирати його і обтирати його, позалікарняними препаратами!!!! Люди! Це так елементарно зрозуміти!!! Її спостерігають кращі лікарі!",- підкреслила Соколова.

Також директор співачки від душі подякувала усім шанувальникам, рідним, близьким, друзям і колегам, які допомагають, підтримують і висловлюють свою емпатію їй і МакЅим.

Як раніше повідомляв Главред, 25 червня стан МакЅим сильно погіршився, хоча вона і так була в штучній комі на апараті ШВЛ.

Це спровокувало чутки про те, що співачка МакЅим померла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти