StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джессіка з Холостяка знайшла собі хлопця і показала спільні фото

13 липня 2021, 17:17оновлено 15 липня 2021, 18:14
Учасниця Холостяка 2021 Джессіка через три місяці після вильоту з шоу показала романтичні фото з молодою людиною.
Джессіка
Джессіка / instagram.com/antoniajessica/

Одна з фавориток шоу Холостяк Джессіка, яка, однак, покинула шоу незадовго до фіналу, показала, що вона знайшла свою любов. Вона розсекретила його через три місяці після завершення для неї романтичного проекту.

Джессіка знайшла хлопця, і його звуть Дмитро. Вона показала спільне фото і розсекретила його ім'я та місце знайомства, але не показала його сторінки в соцмережах або будь-які інші подробиці.

"Наша зустріч була не випадковою. Саме в той момент, саме в цьому місті ми з тобою повинні були зустрітися. Перша розмова над вечірнім Києвом, перший танець в парку і перший поцілунок під дощем Я запам'ятаю назавжди. І як ми з тобою зустрілися через життя знову", - пише Джессіка.

відео дня

Вона емоційна зізналася, що відчула себе коханою, що її поважають і балують.читайте такожДаша Квіткова народила сина і показала зворушливе фото з пологового будинку

"Коли ти щаслива, то хочеться кричати про це на весь світ. А саме Ти робиш мене неймовірно щасливою. Кожна дрібниця, кожні відкриті двері, кожен комплімент, кожне виконане моє бажання і несподіваний подарунок і твоя уважність робить мене саме тією слабкою дівчиною, якою я не дозволяла собі бути. Тому приховувати тебе далі не можу. Тому що хочеться кричати про те, як я тебе Кохаю", - додала вона, і сказала, що не думає про те, як складеться життя, але її серце каже, що місце поруч з Дмитром.

Джессіка
Джессіка з коханим / instagram.com/antoniajessica/

Вони побували в Тбілісі, а днями - в місті Гамбург. Як повідомила Джессіка, Дмитро запросив її до Німеччини на побачення.

Більше нових фото з Дмитром Джессіка не показувала, але схоже, що її близькі вже в курсі відносин колишньої учасниці Холостяка.

Нагадаємо, Джессіка покинула шоу Холостяк 2021 в 10 випуск - 7 травня.

На постшоу Холостяк вони з подругами мило обговорювали шоу, і навіть пройшли "Експрес-побачення", які їм влаштував Гриша Решетник.

Раніше переможниця Холостяк 2021 Анна Богдан оголилася і розповіла, що її надихає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти