StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Жах, маячня": Маша Полякова потрапила під град критики за свій виступ з матами

25 липня 2021, 15:32
Оля Полякова показала перший виступ своєї дочки Маші Полякової та її групи.
Маша Полякова
Маша Полякова / instagram.com/mashapolyakova/

Поп-співачка Оля Полякова похвалилася відео записом виступу своєї доньки Маші Полякової на одному і тому ж каналі для молодих талантів. На відміну від мами, Маша не стара вдарятися в попсу, а показала нечно середнє між Ранеткам емокором і панком. Однак, шанувальники і користувачі соцмереж не оцінили її старання, заваливши критикою.

"Маша перший раз виступає зі своєю групою @shvy_official. Маруся! Ти крута! Підірвала, порвала, підняла всіх, а це дуже складно з незнайомими піснями! Ти така трушна, запальничка, бунтарка! Ти енергійніша, голосистіша і відкритіша мене, в твоєму віці (мені довелося багато років витратити на те, щоб прийняти себе і відкритися), а ти відразу така, як нерв, творча, пишеш музику, слова, саме таких артистів сьогодні час! Не слухай нікого, йди вперед, з досвідом прийде майстерність!!! А поки вчися і не зупиняйся моя пташка! Пишаюся тобою, моя любов, моє життя, мій перший млинець))) і не грудкою!", - у свою чергу написала Оля Полякова.

'Жах, маячня': Маша Полякова потрапила під град критики за свій виступ з матами
'Жах, маячня': Маша Полякова потрапила під град критики за свій виступ з матами

"Бредоносная пісня", "Жах. Я в шоці", "М-да вже не знав що Полякова дозволяє своїм дітям матюкатися ще й в піснях це ганебно, сподіваюся вона в своєму житті на дні і залишиться", "Матна мова", "Жах, пісні нині таким і наповнені або мати або наркотики", "Бредятина", "О Боже, що за маячня. Ну ніяк в маму не вдалася.", "Жах(((маячня(вухам боляче.Один крик і мат.", "Повний відстій. Дуже багато матів!!!",- пишуть в коментарях.

відео дня

У підписі до відео Маша Полякова розповіла, що її виступ був на Асоціації блогерів України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти