StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Бережи свій жезл": Волочкова публічно схопила Джигурду за пах

20 вересня 2021, 15:29
Скандальна колишня балерина прийшла підтримати (і потримати) свого давнього друга Микиту Джигурду перед його першим показовим боксерським поєдинком.
Волочкова
Анастасія Волочкова / УНІАН

Скандально відома колишня балерина (нині - світська левиця) Анастасія Волочкова влаштувала нову витівку разом з не менш скандальним актором Микитою Джигурдою. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Скандальна колишня балерина прийшла підтримати свого друга, подарувавши йому букет білих троянд. Джигурда в цей час готувався взяти участь у показовому боксерському бою. Проти шоумена на ринг повинен був вийти відомий адвокат Сергій Жорін.

Знаменитості мило поспілкувалися в гримерці Джигурди. Причому не зупинилися на розмові. Волочкова взялася допомагати Джигурді підготуватися до бою і одягла на нього головний захист — "черепашку" для паху, за яку із захопленням потрималася кілька разів.

"Бережи свою гідність, свій магічний жезл! Ну ніфіга собі!", - сказала Волочкова.

До слова, досить велика частина передплатників світської левиці в коментарях засудили, назвавши її жест і докучання до Джигурди вкрай вульгарними.

читайте такожАнастасія Волочкова кинула нареченого перед весіллям

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова розповідала, що розлучилася з коханим, за якого збиралася виходити заміж. Відносини тривали більше року, і весь цей час Анастасія приховувала особистість обранця. Як виявилося, почуття партнерів один до одного пройшли і вони вирішили розійтися і скасувати весілля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти