StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрій Джеджула вперше і без приховування розповів про скандал з дружиною

8 липня 2021, 12:10
Український телеведучий Андрій Джеджула після тривалого мовчання озвучив іншу сторону в сварці, яку Юлія Леус винесла на публіку.
Андрій Джеджула
Андрій Джеджула / instagram.com/djedjula/

Юлія Леус нещодавно повідомила в соцмережах про те, що посварилася з чоловіком, батьком своєї дочки і кинула його. За словами дівчини, вона викликала на нього поліцію, і Джеджула їй погрожував.

Нещодавно телеведучий відповів на її звинувачення і розповів, що через Леус його звільнили з каналу. Тепер він не пов'язаний контрактом, і вирішив повідомити зворотну сторону звинувачень моделі.

Джеджула в Instagram пояснив, що раніше ніяк не реагував на негативні висловлювання дружини на його адресу, тому що спочатку вона була вагітна, потім годувала дочку грудьми. Він мовчки знімався всім по дому, але коли годування закінчилося, відмовився "коритися" дружині.читайте такожДружина кинула Андрія Джеджулу і викликала на нього наряд поліції

відео дня

За словами Джеджули, жінка поводилася з ним зневажливо, ображала і обзивала. Він уточнив, що Леус не була відома до шлюбу з ним, назвав її "чудовим маніпулятором, який навчився жити за рахунок таких дурнів, як він" і поведінку назвав хайпом.

Він опублікував кілька сторінок тексту, де детально виклав, що його дружина за все життя майже ніколи не працювала.

"Ви запитаєте мене, чому я так багато показую в Instagram-сторіс? Тому що це єдиний шанс показати реальний стан речей під час наклепу, яка почалася з кінця грудня! Я вибрав позицію не відповідати, а ділом доводити свою правоту! Кожен день я все менше часу проводив з дитиною. Навіщо розповідати, що тобі не допомагають, коли ти лише плюєш на руку, яка хоче допомогти?",- каже він.

Останній скандал тягнеться з того часу, як він возив батька на процедури в лікарню, і той на кілька днів зупинився вдома у сина. Чоловік захворів і Андрій буквально носив його на руках в туалет. Леус же посварилася з ним, і поїхала в будинок хлопця своєї дочки. Але потім Джеджула вночі дізнався, що та кудись поїхала на таксі. Через відмову жінки розповісти, що з донькою він звернувся в поліцію.

Анджей Джеджула і Юлія Леус - що відомо про новий скандал

У грудні 2020-го між Андрієм Джеджулою і його дружиною Юлею розгорівся конфлікт - вона лягла на збереження в лікарню, в той час, як ведучий робив ремонт.

Вона заявила, що у неї загроза викидня і звинувачувала в цьому Андрія, в той час, як телеведучому довелося давати інтерв'ю, де він виправдовувався і розкривав подробиці їхніх стосунків.

Нещодавно Блія Леус перехворіла коронавірусом. Звинуватила вона в цьому батька телеведучого, який нібито приніс заразу в їх будинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти