Дружина Віктора Павлика показала свою першу зустріч зі співаком, коли їй було 11 років

Віктор Павлик та Катерина Репяхова зараз / instagram.com/repyahovakate

Через десять років вони стануть справжньою родиною та разом виховуватимуть сина.

Катерина Репяхова не тільки успішна блогерка та бізнесвумен. Вона також може похвалитися тим, що втілила в життя мрію практично кожної дівчинки - вийшла заміж за кумира дитинства.

Для Репяхової таким кумиром виявився український співак на Народний артист України Віктор Павлик. І хоч між соловіком та дружиною 38 років різниці, вони шалено щасливі і разом ростять крихітку-сина. Цього року вони також відзначили річницю - 7 років.

Нещодавно Катерина на своїй сторінці в Instagram показала своє перше фото зі співаком, коли ні він, ні вона навіть припустити не могли, що доля зведе їх разом

На знімку 11-річна Катерина стоїть, притулившись до Віктора, а він обіймає дівчинку за плече. Кадр був зроблений в 2005 році в Трускавці, після виступу артиста. Через 17 років цій жінці, яка ростить його молодшого сина Михайла, Віктор Павлик буде присвячувати романтичні пісні.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова 17 років назад / instagram.com/repyahovakate

Раніше дружина українського режисера і захисника України Олега Сенцова показала, як виглядає їх новонароджений син Дем'ян - Вероніка Велч відзначила схожість батька та сина.

Також Лія Меладзе, починаюча співачка, яка брала участь у проєкті Голос країни, і донька Костянтина Меладзе, показала рідкісне фото своєї матері Яни Сумм.

Інші новини:

Новини заразКонтакти