Зачистка Росії: Корольову хочуть вигнати з РФ через вчинок Поривай

Наташа Корольова, Людмила Поривай / скріншот

Поривай образила зятя - "офіцера", який танцює стриптиз, Тарзана.

У росіян сильно підгоріло, після того, як на благодійному концерті Ірини Білик "виступила" мама Наташі Корольової Людмила Поривай.

По пабліках рознісся хейт щодо киянки, яка підтримала свою країну, яка веде запеклу боротьбу проти російської агресії і вбивств.

Так, крім того, що росіяни як тільки не називали Поривай, найбільше їх зачепило, що вона, " посміла назвати г..Ом колишнього російського офіцера". Так, мова йде про зятя Поривай, стриптизера, з бойовим позивним Тарзан. Виступаючий в стрінгах офіцер, який крутить бойовим комплектом в нічних клубах Москви, раніше підтримав війну в Україні і не раз закликав вбивати українців.

Читати також"До Росії не приїжджайте": на маму Наташі Корольової накинулися росіяни

Тепер же незадоволені результатом громадяни країни-терориста перекинулися і на саму співачку Наташу Корольову і пропонують вигнати її з Росії. "Давайте цих Королевих на батьківщину або в США. Зачистка Росії теж проходить і досить успішно", заборонити їй довічно в'їзд до Росії і дочку депортувати", " за такі викрутаси Королеву вислати без права повернення. І нехай потім претензії своїй матінці викочує", "Деменція", – написали обурені громадяни РФ.

Нагадаємо, раніше мама співачки Наташі Корольової, багато років проживає в Маямі, відвідала концерт української співачки Ірини Білик.

Людмила Поривай зустрілася з Білик і співачка висловилася грубо на адресу путініста Сергія Глушка, який яро підтримує терор президента РФ і війну в Україні.

Новини заразКонтакти