"Російський суп": Міла Куніс потрапила в скандал через борщ

Міла Куніс / Скріншот

Актриса розповіла про те, що вона готує для своєї сім'ї і що їсть сама.

Голлівудська актриса українського походження Міла Куніс оскандалилася своєю кулінарною заявою щодо українського борщу.

В рамках проекту видання Harper's про їжу, яку їдять знаменитості, Куніс розповіла про те, як проходить її день і що вона їсть протягом дня. Зокрема, виявилося, що у Куніс мало часу і вона починає свій ранок з кави, а після того, як відвозить дітей в школу, снідає тостом з авокадо і яйцями.

Вона також розповіла, що дуже смачно готує її мама і балує її "російською їжею": варениками, пельменями, а також "дуже російським супом - борщем".

"Російський стіл - це постійна їжа. Можна почати з вареників, пельменів, потім можна приготувати борщ, це такий дуже російський суп з буряка. Росіяни в цілому люблять копчену рибу і рибу в цілому. Солону рибу, копчену рибу, росіяни чи українці. Ми живемо в часи, коли я більше навіть не знаю, як себе називати", - заявила Куніс.

Раніше актриса разом зі своїм чоловіком збирали гроші на допомогу постраждалим від війни українцям, а також вона говорила, що війна Росії проти України змусили її відчувати себе українкою.

Тим часом, користувачі соцмереж образили одкровення актриси. Так, головний редактор українського ЗМІ написала:"можна народитися в Україні, зібрати 30 млн доларів допомоги для України, але так і не зрозуміти різницю між Russians і Ukrainians".

Нагадаємо, раніше Куніс поділилася зворушливим моментом, пов'язаним зі своєю дочкою. Українка за походженням Куніс, поділилася деталями розмови з дівчинкою в програмі Джоша Горовіца.

За словами актриси, коли вони з її чоловіком Ештоном стали збирати допомогу для України, її дочка запитала, чи йде в Україні війна і чи правда, що Куніс народилася в Україні. "Я відповіла-так. Вона запитала: виходить, що я наполовину Українка?". Я відповіла, що так. І тоді вона: "Дааа!". Вона була дуже горда", - поділилася Куніс.

Сама актриса розплакалася розповідаючи про цей момент. Відзначимо, що актори збирали допомогу для України і зібрали не один мільйон.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти