Пірс Броснан висловився щодо нового "Джеймса Бонда"

Пірс Броснан висловився щодо нового "Джеймса Бонда" - нібито ним стане Ааарон Тейлор-Джонсон / колаж Главред, ua.depositphotos.com

"ЕксБонд", актор Пірс Броснан дав кілька порад Аарону Тейлору-Джонсону після повідомлень про те, що йому запропонували роль легендарного секретного агента 007.

Легендарний ірландський актор Пірс Броснан, який зіграв секретного агента 007 Джеймса Бонда чотири рази, оцінив чутки про те, що тепер цю роль гратиме Аарон Тейлор-Джонсон (дилогія "Піпець"). Про це повідомляє портал Еxpress.

Пірс, який зіграв культову роль у чотирьох фільмах у період з 1995 до 2002 року ("Золоте око" 1995 року, "Завтра не помре ніколи" 1997 року, "І цілого світу замало" 1999 року і "Помри, але не зараз" 2002 року), вважає, що Аарону слід "бути сміливим", беручись за цю роль.

Я думаю, що у цієї людини є здібності, талант і харизма, щоб зіграти Бонда, дуже навіть. Я прочитав новини про його можливості стати Бондом, тому я безумовно знімаю капелюха перед цим хлопцем. Він може це зробити. Будьте сміливими, йдіть туди і чудово проведіть час. Просто просто дійте", - сказав Броснан.

Хто такий Аарон Тейлор-Джонсон?

Аарон Тейлор-Джонсон - британський актор. Лауреат премії "Золотий Глобус" (2017). Найбільш відомий ролями у фільмах "Стати Джоном Ленноном" (2009), "Піпець" і "Піпець-2" (2010, 2013), "Анна Кареніна" (2012), "Ґодзілла" (2014), "Месники: Ера Альтрона" (2015), "Під покровом ночі" (2016).

Нагадаємо, раніше в Мережі з'явилося фото Джекі Чана, який сильно здав. 69-річна кінолегенда в житті сильно відрізняється від звичного всім образу, і зараз, за чутками, готується до ролі в новому амплуа.

Також дружина Роберта Дауні-молодшого, продюсер Сьюзан Левін, розкрила секрет їхнього ідеального шлюбу, який триває вже майже 20 років. Їхня сім'я суворо дотримується одного правила, яке, на думку жінки, і зберігає мир у їхньому союзі.

Інші новини:

Новини заразКонтакти