"Він все правильно робить": Надія Бабкіна цинічно похвалила Путіна за вбивство українців

Надія Бабкіна похвалила Путіна за вбивства українців / Instagram

Путіністка стверджувала, що російські військові нібито "не вбивають" мирних українців.

Російська співачка Надія Бабкіна підтримує режим російського диктатора Володимира Путіна, який розв'язав проти України криваву війну. Вона вже неодноразово влаштовувала концерти "на трупах" на окупованих російськими військами територіях і навіть в самому Маріуполі.

Вона цинічно похвалила Путіна за вбивства українців і заявила, що "він все правильно робить". Про це повідомляє FreeДом.

"Він (Путін - Главред) правильно все робить. Навіть, створюючи якусь наднебезпечну зброю, це теж є якесь гальмо для того, щоб всі розуміли, що ми не можемо весь час на напівзігнутих ногах ходити, ми не можемо на карачках повзати", - сказала Надія Бабкіна.

Вона також намагається захистити Путіна, стверджуючи, що російська армія нібито "не воює з мирним населенням" і стверджує, що українці зустрічають російських солдатів "з квітами".

"Знаєте, чому все так повільно йде? Тому що ми за заощадження людських життів", - говорила Бабкіна.

Пропутінська співачка говорила, що Крим належить Росії.

Нагадаємо, раніше Бабкіна, нахабно і завзято посміхаючись зморшкуватим обличчям, стояла на тлі руїн драмтеатру - на який російські окупанти скинули бомбу 16 березня нинішнього року.

"Вчора ми з ансамблем "Російська пісня" дісталися до селища Володарське "Донецької Народної Республіки". До цього заїхали в Маріуполь, де побували в будівлі зруйнованого драмтеатру, але про це я розповім окремо", – цинічно писала в мережі Бабкіна.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти