Джамала показала кадри неймовірного концерту на воді

Джамала на концерті в Каунасі. Фото Facebok

Співачка продовжує заробляти для ЗСУ.

Українська співачка Джамала розповіла, як вона стала частиною унікального шоу в місті Каунас.

Як поділилася співачка на своїй сторінці в Facebook, вона "стала частиною унікального перформансу на воді в рамках Kaunas 2022, який неможливо повторити". За словами співачки, шоу повністю залежало від погодних умов. І як це часто буває, в цей день погода була не надто спекотною. Дощ, вітер і прохолода річки.

Джамала прославляє Україну / Facebook

"Незважаючи на це, тисячі людей, залучених до шоу, працювали з ідеальною злагодженістю. Музиканти, акробати, віндсерфери, каякери, глядачі стали єдиним організмом. Все заради спільної мети-створення чарівного дійства. Тоді я подумала, що наша історія дуже схожа на човен, який нещадно поливає дощ і носить в різні боки течію. Але якщо продовжити бути єдиним організмом, то є шанс дійти до нашої мети-свободи", - написала Джамала.

Читати такожБільше місяця без Олега Винника: Оля Полякова заговорила про те, куди подівся співак

Вона також відзначила важливу деталь: про Україну нагадали на одній з наймасштабніших мистецьких подій Європи. "Виставу, яку я відкрила піснею» 1944", відвідало понад 10 000 глядачів. Подяка організаторам, які розуміють важливість змісту теми війни в інфопросторі", - прокоментувала співачка.

Фото Facebook

Нагадаємо, раніше український співак Олег Винник повністю зник з радарів вітчизняних ЗМІ та з соціальних мереж - в середині березня він випустив патріотичну пісню Буде жити Україна, а через місяць опублікував привітання до Великодня. З 24 Квітня про артиста не чути абсолютно нічого.

Новини заразКонтакти