Друг принцеси Діани шокован: принц Гаррі отримав жорстку відповідь за свої одкровення

Принцеса Діана, принц Гаррі / ua.depositphotos.com, instagram

Варто відзначити, що Пол Баррел був дуже близький до принцеси Діани і був з нею поруч в останні години після фатальної катастрофи.

Друг принцеси Діани та її довірена особа Пол Баррел розкритикував сина Діани принца Гаррі за його мемуари.

Герцог Сассекський запевняв громадськість, що його одкровення про королівську сім'ю, в тому числі щоб вшанувати пам'ять його покійної матері принцеси Діани.

Однак Пол Баррел зазначає, що той бруд, який принц Гаррі вилив на свою ж сім'ю, змусив би його мати здригнутися від жаху.

"Я вперше зустрів його в животику його мами. Я не впізнаю молоду людину, яку бачу сьогодні. Його мати була б вражена, вона б розсердилася на ці особисті, мстиві викриття, які підривають не тільки Гаррі, але і його країну, його сім'ю, установа, якою його мати дуже пишалася, і спадщина його покійної бабусі", - цитує Баррела Telegram-канал "Віндзори".

Варто відзначити, що Пол Баррел був дуже близький до принцеси Діани і був з нею поруч в останні години після фатальної катастрофи.

Раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Також своїми спогади про пристрасний роман з принцом Гаррі поділилася зірка реаліті справжні домогосподарки округу Колумбія Кетрін Омманні-чоловік подарував їй"найпалкіший поцілунок у її житті".

Читайте також:

Новини заразКонтакти