Дорофєєва переспівала легендарного "Щедрика"

Надя Дорофєєва / facebook.com/nadya.dorofeeva.3

Співачка Дорофєєва замахнулася на всесвітньо відомого "Щедрика".

Українська співачка Надя Дорофєєва переспівала легендарну українську щедрівку "Щедрик" разом зі співачкою Lely45.

Як повідомляє ТСН, співачки заспівали пісню українського композитора Миколи Леонтовича на знімальному майданчику спеціального різдвяного ТВ-проекту "ти не один" від 1+1 Big Brave Events та Atlas.

"Це не просто пісня, це неймовірна гордість. Коли ти чуєш її і співаєш, то відчуваєш неймовірну ніжність, силу і емоційність. А також велику відповідальність, бо це легендарна щедрівка! Вона викликає щирі дитячі відчуття і спогади", - прокоментувала Дорофєєва.

Нагадаємо, раніше поп-співачка Надя Дорофєєва публічно покаялася в тому, що раніше регулярно давала концерти в Росії і регулярно співпрацювала з російськими продюсерами. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram 12 грудня.

Дівчина сказала, що зважилася на зізнання після перегляду відеоролика на YouTube-каналі "загін кіноманів" під назвою "Чому ми це дивилися: "Няня Віка", "Солдати", "Кадети".

В одному з фрагментів відео йдеться − пісня з репертуару українського гурту "час і скло", "Навернопотоумчто", участю в якій прославилася Дорофєєва, прозвучала в російській комедії невисокого штибу "Чоловіки проти жінок. Кримські канікули " (2018). Причому зйомки проходили в анексованому РФ Криму.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти